+32 3 658 43 41

ERVAREN VAKMANNEN

Onze vaklui kennen hun stiel door en door. Ze hebben stuk voor stuk jarenlang ervaring en blinken uit in hun specialisatie. Verwacht je bij ons dus enkel aan vakmanschap van topniveau, half werk is immers niet aan ons besteed. Verder zijn onze vakmannen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op bouwtechnisch vlak. De grote sterkte van onze bouwonderneming is dat we al vier generaties lang al onze diensten onder 1 dak kunnen aanbieden.

RUWBOUW, DE BASIS VAN UW WONING

Onze metsers kennen de knepen van het vak. Dagelijks zijn ze op onze werven in de weer en realiseren ze tot in de puntjes afgewerkte ruwbouw. Dat is heel belangrijk, want de ruwbouw is het fundament van uw appartement of woning. Bij Van Gastel beschikken we over een geroutineerd ‘eigen’ team van metsers. Daardoor kunnen we alle werken zelf uitvoeren en moeten we geen beroep doen op derden. Door die manier van werken wordt uw bouwwerf perfect opgevolgd.

<div id="fb-root"></div><!-- [et_pb_line_break_holder] --> <script>(function(d, s, id) {<!-- [et_pb_line_break_holder] --> var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];<!-- [et_pb_line_break_holder] --> if (d.getElementById(id)) return;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> js = d.createElement(s); js.id = id;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.8";<!-- [et_pb_line_break_holder] --> fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);<!-- [et_pb_line_break_holder] --> }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><div class="fb-like" data-href="http://www.bouwbedrijfvangastel.be/" data-layout="button_count" data-action="like" data-size="large" data-show-faces="true" data-share="true"></div>

SCHRIJNWERK

Wij zijn het adres bij uitstek voor wie op zoek is naar degelijk schrijnwerk. We bieden u een all-inservice en werken met eigen schrijnwerkers die niet alleen de daktimmerwerken en bekistingen voor hun rekening nemen, maar ook instaan voor binnenschrijnwerk als gordijnkasten, tabletten, raamafwerkingen en binnendeuren. Ook kwalitatief interieurmaatwerk behoort bij ons tot de mogelijkheden.