+32 3 658 43 41

VOLGENS UW WENS

Van Gastel realiseert gepersonaliseerde woningen, die volledig aan uw wensen beantwoorden.

TOT IN HET KLEINSTE DETAIL GEPERSONALISEERD

Sleutel-op-de-deurwoningen worden wegens de geautomatiseerde bouwprocédés vaak gezien als een manier van bouwen zonder eigen inbreng. Velen denken dat er steeds gewerkt wordt volgens een vast plan waaraan niets meer gewijzigd kan worden. Bij Van Gastel is dat zeker niet het geval. Wij bouwen een woning die perfect bij u past en die volledig aan uw wensen beantwoordt. Stijl, architectuur, materialen,…, u kiest het allemaal zelf.

INDELING VAN DE WONING

Ook wat betreft de indeling van de woning gaan we bij Van Gastel niet over één nacht ijs. In overleg met u werken we steeds een indeling op maat uit. Wilt u twee of drie slaapkamers? Hoe ziet u uw keuken? Wat met de woonkamer? Moet de woning beschikken over een thuiskantoor? Allemaal heel belangrijke vragen die we vooraf grondig met u bespreken.

OPTIMALISATIE VAN UW BOUWVOLUME

Wie optimaal van de mogelijkheden van de geldende bouwvoorschriften wil genieten, doet er goed aan om de diepte en breedte van zijn woning vast te leggen. Creëer daarbij in en rond het huis zoveel mogelijk bruikbare ruimte. Op die manier haalt u het maximum uit uw bouwbudget.

<div id="fb-root"></div><!-- [et_pb_line_break_holder] --> <script>(function(d, s, id) {<!-- [et_pb_line_break_holder] --> var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];<!-- [et_pb_line_break_holder] --> if (d.getElementById(id)) return;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> js = d.createElement(s); js.id = id;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.8";<!-- [et_pb_line_break_holder] --> fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);<!-- [et_pb_line_break_holder] --> }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><div class="fb-like" data-href="http://www.bouwbedrijfvangastel.be/" data-layout="button_count" data-action="like" data-size="large" data-show-faces="true" data-share="true"></div>

BEPAAL ZELF DE BOUWSTIJL

Wie met ons bouwt, bepaalt zelf de stijl en architectuur van zijn woning. Landelijk, speels, stedelijk, modern of strak? Bij ons kan het allemaal. We hebben steeds oog voor uw behoeften en realiseren de woning die u wenst. Bovendien houden we ons daarbij altijd aan het afgesproken budget. Zo komt u achteraf niet voor nare verrassingen te staan.

BOUWMATERIALEN: EEN WAAIER VAN MOGELIJKHEDEN

Vandaag de dag zijn de mogelijkheden op het vlak van materialen en afwerking vrijwel onbeperkt. Wie bouwt moet op korte tijd beslissen over zaken als ramen, vloerbedekking, gevelsteen, dakpannen, deurbeslag, raamtabletten, sanitair en keukenmeubilair. Vragen over materialen of afwerking? Aarzel niet om ons te contacteren.

VAN GASTEL VERLIEST UW BUDGET NIET UIT HET OOG

Als basis voor uw project beschikken we over diverse voorbeeldprojecten en referentieplannen. Op die manier beschikt u al van bij de start van uw project over een juist en gedetailleerd kostenplaatje. Zo komt u nooit voor nare verrassingen te staan.